Κωνσταντίνος Καράμπελας     φωτογράφος 

  Ο κ. Κωνσταντίνος Καράμπελας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη φωτογραφία του Πανεπιστήμιου «Academy of Music, Dance and Fine Arts» του Plovdiv της Βουλγαρίας (2012), αναγνωρισμένο από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (2013).
Πτυχιούχος του τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών  του ΤΕΙ Αθήνας από το 1998 και τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού: «Γραφικές τέχνες - πολυμέσα» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Εργάζεται ως μόνιμος συνεργάτης, Ειδικού και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΕΔΙΠ)στο τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών του ΤΕΙ Αθήνας.
Από το χειμερινό εξάμηνο του 2013 διδάσκει στο τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών το μάθημα Θεωρία & Τεχνική Βίντεο Ι. Από το 1999 έχει διδάξει Φωτογραφία, Βίντεο και Φωτισμό σε διάφορα δημόσια ΙΕΚ,  το 2002 έως το 2010 συνεργάστηκε ως Εργαστηριακός Συνεργάτης με το τμήμα Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας σε μαθήματα Φωτογραφίας.
Έχει εργασθεί σαν φωτογράφος σε διάφορα έντυπα του περιοδικού τύπου από το 1996 και η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε 5 ατομικές και 11 ομαδικές εκθέσεις.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι